cam is frozen after I subscribe with AVCastManager

Post your questions and bug-reports about our audio/video streaming add-on based on Red5 Server.

Moderators: Lapo, Bax

alucidtech
Posts: 1
Joined: 29 May 2011, 02:24

cam is frozen after I subscribe with AVCastManager

Postby alucidtech » 29 May 2011, 02:30

I am using AVCastManager to subscribe to a streaming cam. The cam loads correctly using the below code, but only the first frame, then it just sits there. I'm guessing that it is being published correctly on the other end because the if I logout of Smartfox room and back in, subscribe to cam again, the frozen frame is updated to the current frame. here is my code for displaying the stream ("cam" refers to a video object contained in the "room_" clip) :

Code: Select all

for each (var liveCast:LiveCast in avCastMan.getAvailableCasts())
            {
               var stream:NetStream = avCastMan.subscribeLiveCast(liveCast.id);
               var myRoom = getChildByName("room_"+sfsRoom_txt.text);
               var cam = myRoom.getChildByName("cam");
               cam.attachNetStream(stream);
            }
User avatar
Bax
Site Admin
Posts: 4327
Joined: 29 Mar 2005, 09:50
Location: Italy
Contact:

Postby Bax » 30 May 2011, 08:05

Not sure what the problem could be. How do you test this? Are the streamer and the subscriber on the same machine? This sometimes causes issues. Try using two separate computers.
If this is not your case, than you should maybe check the Red5 support.
Paolo Bax
The SmartFoxServer Team

Return to “RedBox 2X”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests