Policy files

Post your questions and bug-reports about the audio/video streaming add-on based on Red5 Media Server.

Moderators: Bax, Lapo, rjgtav

Policy files

Postby dsirijus » 04 Mar 2011, 09:22

When trying to fiddle around with NetStream from RedBox in latest PRO, i'm getting following:
Code: Select all
SecurityError: Error #2123: Security sandbox violation: BitmapData.draw: file:///C:/Users/Ded%20Sirijus/SVN/mix-and-play/flash/branches/cleanup/dbg/main.swf cannot access rtmp://184.106.153.52/SFS_RedBox. No policy files granted access.

I've put policy file with content:

Code: Select all
<?xml version="1.0"?>
<!DOCTYPE cross-domain-policy
  SYSTEM "http://www.macromedia.com/xml/dtds/cross-domain-policy.dtd">
<cross-domain-policy>
  <allow-access-from domain="*" />
  <allow-access-to domain="*" />
</cross-domain-policy>


in Server/webserver/root, in Server/RedBox/webapps/SFS_RedBox, in Server/RedBox/webapps and in root of my domain.

At the start of my application I have:
Code: Select all
Security.loadPolicyFile("xmlsocket://184.106.153.52:9339")


Also, jetty is running, autoloading of policy files is set to true and ports 9339 and 1935 are all open.

I'm completely lost now, could anyone enlighten me what to do?

I'm getting streaming all right, only cannot draw bitmap on it.
dsirijus
 
Posts: 40
Joined: 26 Dec 2010, 22:52

Postby dsirijus » 07 Mar 2011, 10:18

I've read that the setting of the property videoAllowed to true in red5-web.xml should do it, but there's no such file in sfs nor such a pattern anywhere in any of the files deployed.
dsirijus
 
Posts: 40
Joined: 26 Dec 2010, 22:52

Postby Bax » 07 Mar 2011, 18:15

What if you use a standalone Red5 installation?
THe RedBox will keep working but you would have much more control over the Red5 behavior.
Paolo Bax
The SmartFoxServer Team
User avatar
Bax
Site Admin
 
Posts: 3851
Joined: 29 Mar 2005, 09:50
Location: Italy

Postby dsirijus » 07 Mar 2011, 22:04

Are there any instructions somewhere on using Red5 with RedBox in such manner? Much appreciated.
dsirijus
 
Posts: 40
Joined: 26 Dec 2010, 22:52

Postby Bax » 08 Mar 2011, 09:18

Not specifically, but it is just a matter of installing Red5, copying the /webapps/SFS_RedBox folder from SFS to the new Red5 installation and enter the right path in the redbox.properties file in SFS.

Anyway, before trying this, you can find the red5-web.xml file under (SFS install folder)/Server/RedBox/webapps/SFS_RedBox/WEB-INF
Paolo Bax
The SmartFoxServer Team
User avatar
Bax
Site Admin
 
Posts: 3851
Joined: 29 Mar 2005, 09:50
Location: Italy

Postby dsirijus » 10 Mar 2011, 17:10

Setting that particular bean properties throws errors, since there is no org.red5.server.stream.RtmpSampleAccess in particular version of Red5 SmartFoxServer PRO 1.6.6 uses.

I've tried to build several versions of Red5 that have the functionality I need, copied SFS_RedBox, edited redbox.properties file and here's the dump of 0.8.0 (similar in all the other versions).

http://pastie.org/1656349

Mind that Red5 was fully functional prior to copying the SFS_RedBox directory to it.
dsirijus
 
Posts: 40
Joined: 26 Dec 2010, 22:52

Postby Bax » 14 Mar 2011, 13:29

I'm sorry, but we are not Red5 experts. Maybe you should check Red5-related resources?
Paolo Bax
The SmartFoxServer Team
User avatar
Bax
Site Admin
 
Posts: 3851
Joined: 29 Mar 2005, 09:50
Location: Italy

Postby dsirijus » 14 Mar 2011, 13:31

Tried there too, not very active community.

Nevertheless, thanks for the effort, managed to find workaround.
dsirijus
 
Posts: 40
Joined: 26 Dec 2010, 22:52

Postby Bax » 15 Mar 2011, 13:57

Can you please describe your workaround?
Paolo Bax
The SmartFoxServer Team
User avatar
Bax
Site Admin
 
Posts: 3851
Joined: 29 Mar 2005, 09:50
Location: Italy

Postby dsirijus » 15 Mar 2011, 14:02

It's a workaround around my issue, it's probably completely irrelevant to anyone else.
I'm streaming data through SFS now to clients which enables them not to do processing on stream, because cast publisher does it already on his cam. It's actually a better solution, but I'm still trying to sync it with Red5 properly.

As for using any Red5 version >0.6.3 with RedBox from PRO 1.6.6, I was completely unsucessful.
dsirijus
 
Posts: 40
Joined: 26 Dec 2010, 22:52

Postby sadmemories20 » 26 Apr 2011, 08:29

I've tried to build several versions of Red5 that have the functionality I need, copied SFS_RedBox, edited redbox.properties file and here's the dump of 0.8.0 (similar in all the other versions).
sadmemories20
 
Posts: 1
Joined: 26 Apr 2011, 08:12

Postby dsirijus » 26 Apr 2011, 08:31

sadmemories20 wrote:I've tried to build several versions of Red5 that have the functionality I need, copied SFS_RedBox, edited redbox.properties file and here's the dump of 0.8.0 (similar in all the other versions).

You've forgot to attach the dump.
dsirijus
 
Posts: 40
Joined: 26 Dec 2010, 22:52


Return to RedBox

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest